De bitcoin groeit explosief.
Volledig scherm
De bitcoin groeit explosief. © Bespoke Investment Group

“Bitcoin is zeepbel van ongezien formaat”

BitcoinHet gaat hard voor de bitcoin tegenwoordig. De waarde van de virtuele munt is in 2017 al met 646 procent gestegen en volgens de investeringsbank Goldman Sachs is de bitcoin deze maand nog 8.000 dollar waard. Experts waarschuwen echter voor de zeepbel die elk moment kan barsten.

76 reacties

 • Baldr VanHoek

  4 jaar geleden
  Antwoord: om de boel de corrumperen
 • J Ada

  4 jaar geleden
  Mss kan je beter investeren in Star Citizen schepen, dan kan je er tenminste nog mee spelen ;) Ik ben niet voor of tegen, maar dat de bubbel gaat barsten is gewoon een feit. Hoewel, als je het risico durft/wil nemen, er valt wss nog wel wat geld te rapen voordat het zover is.
 • Max Maximus

  4 jaar geleden
  Raar...voor de zeepbel van bitcoins waarschuwen ze bijna wekelijks.Voor de zeepbellen die de financiele markten veroorzaken is er nergens iets over te vinden.De nieuwe crash laat veel te lang op zich wachten en zal daarom ook veel erger worden dan 2008.Het zal ook een probleem worden voor elke burger op deze planeet...met of zonder bitcoins.
 • jean van den bergh

  4 jaar geleden
  Als er euro's worden bij gedrukt ,dan is dat een devaluatie bijgevolg betaal je de volgende dag meer euro's voor het zelfde brood maar die euro is nog altijd gekoppeld aan goud
 • Landon Wilkinson

  4 jaar geleden
  Zal geen moeite doen op cryptotraden te verdedigen, ik zal enkel genieten van de 500% meerwaarde op mijn initiële investering waarmee ik recent naar Bali gegaan ben
 1. Derde meer Vlaamse bedrijven in Chinese handen sinds 2018

  Derde meer Vlaamse bedrijven in Chinese handen sinds 2018

  Zeker 99 ondernemingen uit de niet-financiële economie zijn voor minstens 50 procent in handen van een Chinese eigenaar. In 2018 ging het nog om 73 bedrijven, een toename van bijna 36 procent. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams Parlementslid Johan Deckmyn (Vlaams Belang) opvroeg bij Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). “Dit toont de stijgende invloed van China in onze economie, we moeten waakzaam blijven dat er geen strategische sectoren uit onze handen glippen”, aldus Deckmyn.

Geld