Volledig scherm
© Photo News

"Bijna helft van trucks keert zonder vracht terug uit Groot-Brittannië"

Zowat een maand na de brexit is de export vanuit Groot-Brittannië naar de Europese Unie nog steeds erg beperkt. "Er is geen normale vraag bij exporteurs. Zowat 40 procent van de vrachtwagens keert leeg terug naar het continent", zegt Richard Burnett van transporteursvereniging RHA in de krant ‘The Times’.

17 reacties

 • bart vansteenkiste

  4 weken geleden
  dit gekwakkel komt niet door engeland maar zuiver door de eu , maar op einde van de rit gaan de engelse de beste er uit komen , kwestie van tijd en jaren. engeland zal een paradijs worden voor deze die hun firma op de fles zien gaan in belgie ,pak u geld mee en verhuis naar daar en geen kat kan u nog raken en zeker niet als u trouwt met iemand van daar ,want daar heeft de eu niets meer te zoeken , zelfs niet met eu bevel whoehaha ik ken de wetten uit mijn broekzak
 • Johan Billiet

  1 maand geleden
  Is normaal, ik heb mijn aankopen en bestellingen uit het UK geweldig teruggeschroefd..
 • Simonne Dedeken

  1 maand geleden
  alleen maar importeren en nikske exporteren ? Amai die economie zal ook lang stand houden onder Boris. Sebiet armoe troef in UK Gelukkig kunnen ze iedere middag en avond, vis eten, uit hun eigen wateren
 • Edmond Dillien

  1 maand geleden
  Ik denk dat ge geen 6 masterdiploma's nodig hebt om dit te voorspellen, als je het moeilijker maakt voor iemand dan gaat die gewoonlijk ergens anders inkopende, da's toch logisch. Heel die brexit was gebaseerd op een leugenpakket van Farage&co. de politici die nog in het Empire verleden leven, als ze niet oppassen gaan Schotland en N-Ierland, terug bij de E.U. en mogelijk volgt Wales dan ook en dan hebben ze nog alleen Engeland met een Londense gemeenschap die fel tegen de brexit was.
 • ingrid grieten

  1 maand geleden
  De tabaksinkomsten en alcoholinkomsten zullen in Belgie ook met enkele tientallen miljoen zakken.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

Geld