Volledig scherm
© Photo News

"Besparingsoefening Brussels Airlines wordt nog complexer”

De besparingsoperatie die momenteel wordt uitgewerkt bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines is er door het wegvallen van de trafiek voor touroperator Thomas Cook zeker niet eenvoudiger op geworden. De directie zal het volledige netwerk moeten hertekenen, zeggen de vakbonden na afloop van een ondernemingsraad bij Brussels Airlines. De doelstelling van de directie om met het besparingsplan ‘Reboot’ de winstmarge op te trekken naar 8 procent blijft wel behouden.

2 reacties

 • Jean Huybrechts

  1 jaar geleden
  Begin daar eens grote kuis te houden ih personeel dat er niet nodig is ,die met hun veel te dikke pree oa,ceo manager en aanverwanten,en betaal het werkend voetvolk wat beter,ea de stakers daar nu hebt ge geen reden meer,er is nu minder werk he,br airlines inderdaad sabena achterna.
 • willem merken

  1 jaar geleden
  Wie heeft dat contract onderhandeld? Als je meer dan de helft van je capaciteit gaat besteden aan 1 cliënt, er investeringen in materiaal en mensen voor gaat doen ( en zeker in die sector) dan ben je niet meer baas over je eigen bedrijf. Natuurlijk waren de groeicijfers mooi de eerste jaren ( de bonus zal het ook geweest zijn) Hebben die het eerste jaar economie nooit gedaan. of gehoord van het spreekwoord: niet alle appelen in dezelfde mand.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

Geld