Melexis
Volledig scherm
Melexis © rv

Belgische chipontwikkelaar Melexis beleeft opnieuw recordkwartaal

Melexis, de Belgische ontwikkelaar van chips voor vooral de autosector, heeft er opnieuw een recordkwartaal opzitten. De chipontwikkelaar blijft profiteren van de aanhoudende vraag naar chips. Het bedrijf verwacht dat de bevoorradingsproblemen met halfgeleiders ook volgend jaar zullen blijven aanslepen.

0 reacties

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. "Groot tekort aan chips is kans voor beleggers": onze beursexpert legt uit in welke chipaandelen je het best investeert
  PREMIUM

  "Groot tekort aan chips is kans voor beleggers": onze beursex­pert legt uit in welke chipaande­len je het best investeert

  De vraag naar chips is groter dan ooit. We hebben het dan niet over de gebakken aardappelschijfjes, wel over de nog dunnere variant van silicium waarop tal van elektronische schakelingen worden aangebracht, ofwel halfgeleiders. Door de digitalisering heerst er momenteel een groot tekort aan chips. En daar kan je als belegger heel wat geld mee verdienen volgens onze beursexpert Pascal Paepen. “Als je dan toch wil meedoen aan de cryptogekte, dan liever met een chipaandeel.”