Videostill CNBC/Fundstrat
Volledig scherm
© Videostill CNBC/Fundstrat

Beleggingsexpert: “Bitcoincrash van laatste dagen is unieke kans om te investeren”

De bitcoin daalde in twee dagen tijd met liefst 34 procent tot 9.185 dollar. Het begin van het einde van de populaire cryptomunt volgens de meeste experts, maar niet volgens Tom Lee. “Dit is het uitgelezen moment om bitcoins te kopen", zegt hij.

16 reacties

 • Jan Sierens

  5 jaar geleden
  Alle, de uitvinding van de eeuw. We creeren wat virtueel geld en iedereen wordt rijk. Waarom doen alle landen dit niet om hun schulden weg te werken? Antwoord, dat proberen ze maar tegelijk wordt het geld minder waard en als ze het te snel doen risceren ze dat het niets meer waard is. Is bitcoin anders? Ja. 1) iedereen kan een coin uitbrengen. Eenvoudige economie leert ons dat bij elke ICO zou de prijs van de anderen omlaag zou moeten. 2) Er zijn serieuze problemen met transactie-tijd en -kost.
 • Tony Heymans

  5 jaar geleden
  Ergens moet er toch een evenwicht zijn tussen winst en verlies..Wat gebeurt er met het verlies ? Kan iemand me dit eens uitleggen ? Water loopt toch ook altijd naar 't laagst gelegen punt of niet soms ?
 • meneer ai

  5 jaar geleden
  De lotto en win for life zijn ook zeepbellen zeker? De comments die hier geplaatst worden zijn ook mogelijk dankzij onze veel aangehaalde bubble in de 90's, die technologie en het internet heeft veroorzaakt, zoals je ziet is die 'bubble' nu 1000x meer waard, m.a.w. internet, websites, smartphones, allemaal een bubble! Blijf maar dom en arm!
 • Bart Verbeeck

  5 jaar geleden
  Banken zullen overleven... zoals paard en kar. Crypto geld is de toekomst. Liefst zonder overheid omdat we dan alweer in het slavensysteem terechtkomen als burger. Geld terug aan de mensen, geld is nu enkel nog een middel om de massa te onderdrukken. In amerika is nu zelfs fictieve geld op en dus shut down. De chinezen gaan amerika dit keer niet helpen. Crypto geld zal meer waard worden als 1 kilo goud
 • Sonia Lockkamper

  5 jaar geleden
  waarheid durven doen is het spel
 1. Boeing gaat kleine elektrische vliegtuigen bouwen die zonder piloot vliegen, ook voor personenvervoer

  Boeing gaat kleine elektri­sche vliegtui­gen bouwen die zonder piloot vliegen, ook voor personen­ver­voer

  Boeing gaat kleine elektrische vliegtuigen maken die zonder piloot kunnen vliegen, zei bestuurslid Marc Allen van de Amerikaanse vliegtuigbouwer tijdens de Amsterdam Drone Week (ADW) in de RAI, een evenementenhal in Amsterdam-Zuid. Het gaat om toestellen die maximaal vier personen tussen verschillende steden kunnen vervoeren op korte afstanden van hooguit 145 kilometer. Boeing wil zo meer mensen laten vliegen.