Vlad Tenev, oprichter en mede-CEO van het bedrijf achter de app Robinhood.
Volledig scherm
Vlad Tenev, oprichter en mede-CEO van het bedrijf achter de app Robinhood. © REUTERS

Beleggingsapp Robinhood mikt zelf ook op beursgang in maart

EconomieBeursbemiddelaar Robinhood, een van de hoofdrolspelers rond de beursgekte bij fondsen als GameStop en AMC Entertainment zou zelf ook mikken op een beursgang in maart. Bronnen melden aan persbureau Bloomberg dat het bedrijf al gesprekken heeft gevoerd met banken. Een woordvoerder van Robinhood weigerde op de geruchten in te gaan.

0 reacties

 1. Familie van student (20) die uit leven stapte omdat hij dacht dat hij grote verliezen leed met online-beleggingsapp Robinhood, spant proces aan

  Familie van student (20) die uit leven stapte omdat hij dacht dat hij grote verliezen leed met online-beleggings­app Robinhood, spant proces aan

  De familie van een Amerikaanse jongeman die zichzelf van het leven beroofde omdat hij dacht zware verliezen te hebben geleden met de online-beleggingsapp Robinhood, heeft een klacht ingediend tegen het bedrijf. Ze vraagt een schadevergoeding, waarvan het bedrag niet werd meegedeeld. De app kwam onlangs volop in de belangstelling, toen ze gebruikt werd bij de GameStop-affaire. Daarbij spanden kleine beleggers samen tegen machtige hefboomfondsen.
 2. Beleggingsapp Robinhood haalt geld op tegen gekte GameStop

  Beleggings­app Robinhood haalt geld op tegen gekte GameStop

  De populaire beleggingsapp Robinhood die momenteel volop in de aandacht staat vanwege de gekte rond de handel in gamewinkelketen GameStop, heeft meer dan 1 miljard dollar aan extra kapitaal opgehaald om zijn financiële positie te versterken. Robinhood zegt verder dat de beperkingen in de handel in aandelen als GameStop weer deels zullen worden opgeheven na grote ophef bij gebruikers van de app en ook de politiek in Washington.
 1. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?

 2. Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?
  Play
  Blind Getrouwd

  Zetten Hanne en Dave een punt achter hun huwelijk of niet?

Geld