photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Belastingverlaging voor vennootschappen kost KBC 230 miljoen euro

zomerakkoordDe verlaging van de vennootschapsbelasting heeft voor KBC een negatieve impact van 230 miljoen euro, zo leerde de bank-verzekeraar uit een studie van het zomerakkoord. "Een stevig bedrag", erkent CEO Johan Thijs bij de presentatie van de halfjaarcijfers.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Facebook creëert komende vijf jaar 10.000 banen in Europese Unie

  Facebook creëert komende vijf jaar 10.000 banen in Europese Unie

  Socialenetwerksite Facebook wil in de komende vijf jaar 10.000 banen voor hoogopgeleide profielen creëren in de Europese Unie, om de virtuele wereld ‘metaverse’ te creëren. Dat heeft topmanager van Facebook Nick Clegg aangekondigd in een blogpost. "Deze investering is een teken van vertrouwen in de sterke Europese techindustrie en het potentieel van Europese techtalenten", schreef de voormalige Britse vicepremier.

Geld