Basic Fit
Volledig scherm
© Basic Fit

Basic-Fit verliest vijfde van abonnees

De uitbater van fitnessketen Basic-Fit blijft zwaar lijden onder de gevolgen van het coronavirus en is in een jaar tijd een vijfde van zijn abonnees kwijtgeraakt. In het eerste kwartaal van dit jaar bleef 94 procent van de zaken in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje dicht. In België gaat het om 192 fitnesscentra.

6 reacties

 • George Verbeek

  4 weken geleden
  Uiteraard moet de fitness dicht tot de viruscirculatie laag is of iedereen gevaccineerd is. Immers is verspreiding in de lucht in een binnenruimte zeer moeilijk tegen te houden, neem daar nog eens bij dat men inspanning doet en dus veel meer lucht in en uitademt wat de besmettingskans sterk verhoogd.
 • Koenraad Verstraeten

  4 weken geleden
  Inderdaad, Jan, ik heb opgezegd begin januari, toen ik op de website zag dat ze me meldden dat er eind januari opnieuw lidgeld van de rekening zou worden afgehaald. Had dan ook al 2mnd voor niets betaald maar terugbetalen; nooit iets teruggekregen. Op hun site vind je een melding dat ze "wanneer ze een manier hebben gevonden" ze wel gaan terugbetalen. Haha! Gelijk opgezegd die handel! Er zijn nog andere fitnesscentra, hé!
 • Jan Hebbelinck

  4 weken geleden
  20% ik vind dat nog weinig. Ik heb in mei opgezegd. Ik ga geen maanden betalen voor niks.
 • Hilde Claes

  4 weken geleden
  Het is gewoon schandalig dat wij nog steeds niet naar de fitness mogen alhoewel de voorwaarden er strikt werden opgevolg en mits het reserveringssyteem er nooit overbevolking was. Ik heb twintig jaar aan mijn lichaam gewerkt en wordt nu het leven onmogelijk gemaakt omdat ik een superverspreider zou zijn. Men mag met zijn honderd in een vliegtuig en opeengstapeld in treinen en metro's, maar GEZOND sporten mag nog steeds niet.
 • Humayoun Nahory

  4 weken geleden
  Een van de belangrijkste zaak dat open moet blijven - gezondheid boven alles toch..
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

Geld