Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Banken werken aan oplossing voor wie lening niet meer kan afbetalen

De banken werken aan oplossingen voor mensen die met hun aflossing van hun lening in de problemen dreigen te komen nu ze hoge energiefacturen moeten betalen. “Maar de energiecrisis is anders dan de coronacrisis. De oplossing die nu geboden zal worden, zal er dan ook wellicht anders uitzien dan toen”, zegt topman Max Jadot van BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land.

89 reacties

 • Damiana Barbosa Dos Santos

  3 maanden geleden
  Uitstel van betaling van uw lening betekent altijd meer intresten betalen op het einde van de rit! De bank is altijd de winnaar!!!
 • Angelo ledda

  3 maanden geleden
  ze gaan het dan dubbel terug innen een bank is het ocmw niet..
 • An Vanden Bossche

  3 maanden geleden
  Het is toch je reinste onzin, dat je een hypotheek niet meer zou kunnen betalen, omdat de energieprijzen gestegen zijn? De prijsstijgingen zijn toch al een tijdje aan de gang? Dan was het moment om te beginnen nadenken over uw energieverbruik. We hebben toen de thermostaat 1° lager gezet, een gedeelte niet langer verwarmd, een frigo en een telefooncentrale afgekoppeld en in de zomer de ventilatie. Deze winter blijft verwarming af of op 16°.
 • Lode vleminckx

  3 maanden geleden
  De man die hier altijd de regering verdedigd heeft het over " heel de westerse wereld staat in brand" waar rechts aan de macht is gaat het relatief goed. Maar dat krijgt hij niet gezegd.
 • Dave Raeymaekers

  3 maanden geleden
  Allemaal onzin we worden bedorgen langs alle kanten wie heeft nog vertrouwen in deze regering. Ik geef 1 tip gas kraan toe en ne goeie slaapzak die tot -10 gaat .ge zult geen kou hebben in de winter. Wat die mensen voor hebben is ons armer maken. Van mij krijgen ze de middelvinger