Arco-gedupeerden.
Volledig scherm
Arco-gedupeerden. © BELGA

Arco-gedupeerden dagvaarden regering

ArcoArco-gedupeerden dagvaarden de regering. Ze stuurden een deurwaarder naar premier Charles Michel (MR) en eisen hun volledige ingelegde kapitaal terug. Dat meldt VTM Nieuws en wordt bevestigd door hun advocaten Geert Lenssens en Niels Van Campenhout.

222 reacties

 • Jan Baroen

  3 jaar geleden
  Mijnheer Van Der Veken, misschien niet onmiddellijk relevant met het artikel, maar toch als repliek op uw reactie: De pot verwijt de ketel...
 • LUC VAN DER VEKEN

  3 jaar geleden
  Mr. Rik Lagrou, Leer eerst schrijven met een zinsbouw , en dan uw mening te zeggen.
 • Tom Faes

  3 jaar geleden
  Een vraagske Marc Bayens, de nva heeft beloofd akkoord te zullen gaan met een oplossing van 40 % om alzo een regering te kunnen vormen . Mag de nva die belofte verbreken of geld dat alleen voor CD&V?? Een klein beetje eerlijk blijven hé vent.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  De volgende stap moet zijn om de cD&v te dagvaarden. Die partij heeft beloofd dat de Arco-gedupeerden volledig zouden worden vergoed. Het kan natuurlijk niet ten koste van de belastingbetaler worden afgehandeld. Of de partij houdt woord, of ze heeft gelogen. In dat geval moet ze zelf beslissen of ze nog krediet heeft in een volgende regering te stappen (om Beke even te parafraseren).
 • Edgard Gielis

  3 jaar geleden
  al tien jaar bezig een echte schande als ik tien jaar wacht voor mijn belastingen te betalen wat gebeurd er dan rapper een deurwaarder aan mijn deur die zullen geen tien jaar wachten

Geld