REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Analist voorspelt dat bitcoin volgend jaar piekt op 14.000 dollar

De waarde van de bitcoin is onvoorspelbaar. Toch waagt analist Ronnie Moas zich aan een gewaagde voorspelling: volgend jaar zal de prijs van de beroemdste der cryptomunten volgens hem de kaap van 14.000 dollar ronden.

19 reacties

 • Steve Walschot

  4 jaar geleden
  Ondertussen heb ik dan toch een rijkelijke villa van anderhalf miljoen euro, 3 dikke wagens van gecombineerd driekwart miljoen, en een spaarrekening waar elke lotto winnaar jaloers op zou zijn. Inleg? Ongeveer 5000€. Elke grote multinational aanvaard bitcoin tegenwoordig, hoezo, dit gaat crashen? En dan lees ik hier reacties van mensen die denken dat bitcoin een persoon zou zijn? Leer wat over blockchain technologie, dat is nu eenmaal de toekomst van iedere overheid.
 • Willy Rooselaers

  4 jaar geleden
  Ik heb in ieder geval de boot niet gemist. Ik heb in 2012 twee bitcoins als igekocht ik weet wat ze waard zijn. Vorr dezelfde opbrengst te krijgen bij de bank op vijf jaar, moet ik meer als 10.000 jaar wachten.
 • Elias Vermotte

  4 jaar geleden
  Dankzij een gedetaillieerde startersgids op bitcoinstarters heb ik ook een bitcoinrekening kunnen aanmaken en kunnen genieten van deze wondermooie uitvinding! Bedankt! Iedereen zou best wat meer lezen over de voordelen van blockchain voor ze dit de grond in boren.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Bitcoin heeft ook iets van die pyramide spelen.
 • Jef Heffens

  4 jaar geleden
  Hoe meer succes de bitcoin heeft hoe meer hij eraan verdient. Hij weet zelf maar al te goed dat dit systeem een zal in mekaar stuiken. Je moet niet zo verschrikkelijk veel over economie weten om dat te begrijpen. Het enige dat bitcoin echt in leven houd is misdaadgeld en misschien is het wel daar dat hij op gewed heeft. Zal hij nooit zeggen natuurlijk.

Geld