REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Amazon wil wereldwijd 55.000 mensen aanwerven

Webwinkel Amazon is wereldwijd op zoek naar 55.000 nieuwe personeelsleden. Dat verklaarde de nieuwe topman Andy Jassy in een interview met persbureau Reuters. Het gaat vooral om technologische profielen, voor robotica, engineering of voor het satellietprogramma ‘Project Kuiper’, waarbij satellieten in de ruimte een betere toegang tot breedbandinternet moeten bieden.

6 reacties

 • Bart Verbeeck

  2 maanden geleden
  Er is blijkbaar veel vraag voor deze service. Dat is positief voor alle betrokkenen.
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Moderne slaafjes ?
 • eddy van dorst

  2 maanden geleden
  Ik koop toch liever alles in Nederland minstens 20 a 25 % goedkoper dan den belziek
 • John Doe

  2 maanden geleden
  En die mogen gratis werken? Wat een eer! Zij die een titel krijgen worden wel betaald en krijgen een auto, gsm, laptop en bonussen alom, maar werken moet gratis!
 • Regis Desmet

  2 maanden geleden
  Ja Johan janssen en dan klagen enkelingen schatrijk worden, perfect is voor de winkel binnen waar ik iets ziet die ik mooi, praktisch en kwalitatief vind, niet iets kiezen op een foto die precies past op t model die t draagt
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?

Geld