EPA
Volledig scherm
© EPA

Amazon verhoogt minimumloon voor personeel in VS

Webwinkelgigant Amazon gaat het minimumloon voor zijn werknemers in de Verenigde Staten verhogen. Het laagste uurtarief voor werknemers en tijdelijke arbeidskrachten is vanaf 1 november 15 dollar (13 euro), maakte het Amerikaanse bedrijf bekend. 

1 reactie

 • Ludwig VdB

  3 jaar geleden
  Ik vind het goed om te weten wat iemand in een ander land verdient, ook in euro's maar maak dan aub ook eens een vergelijking van de levensstandaard en de levensduurte in dat land zodat we echt weten of men veel of weinig verdient.Soms zegt men dat iemand maar 300 euro netto verdient per maand maar als de levensduurte 10X lager ligt dan bij ons is hij niet slecht betaalt en ook als sommige luxeproducten daar niet gangbaar zijn verdient men soms ook goed genoeg.
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.

Geld