REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Amazon verhoogt lonen van half miljoen werknemers

Webwinkelreus Amazon verhoogt een paar maanden eerder dan gepland de salarissen van ruim 500.000 medewerkers in de Verenigde Staten. Daarvoor trekt het bedrijf 1 miljard dollar uit. Medewerkers krijgen een loonsverhoging tussen de 50 dollarcent en 3 dollar (0,40 en 2,5 euro) per uur.

2 reacties

 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Een halve dollar per uur is bij hen toch al 5%. Beduidend meer dan onze loonmarge van 0,4%. Plus nog een werkbonus er boven op.
 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Dat is nogal de moeite en zij weglopen met miljarden nu beter dan niets maar dit is vooral een reclame stunt zodat ze kunnen bewijzen, enfin, dat ze geen vakbonden nodig hebben. Dus gratis reclame, werkvolk gesust met een doetje en de miljarden vloeien weer in de zakken van enkelen. Toegeven ze zijn heel slim.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.