Het logo van Amazon.
Volledig scherm
Het logo van Amazon. © REUTERS

Amazon opent kledingwinkel

Amazon, vooral bekend van zijn onlinewinkel, gaat in een voorstad van Los Angeles in de loop van dit jaar een fysieke kledingwinkel openen. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf donderdag aangekondigd.

 1. Gevolgen van oorlog en toeleveringsproblemen wegen op Duitse economie

  Gevolgen van oorlog en toeleve­rings­pro­ble­men wegen op Duitse economie

  De Duitse economie zal tijdens het lopende tweede kwartaal hoogstens licht groeien. Dat heeft de Duitse centrale bank maandag te kennen gegeven. "Aan de ene kant zouden de versoepelde coronamaatregelen de dienstensectoren en de daarmee samenhangende consumentenbestedingen een stevige impuls moeten geven", luidt het in het maandbericht van de Bundesbank voor mei. "Aan de andere kant vergroten de gevolgen van de Russische inval in Oekraïne de druk door een hoge inflatie en toeleveringsproblemen."
 2. “Beleggers switchen maar beter van groei naar waarde”: zo haal je nog een mooi rendement in onzekere tijden
  PREMIUM

  “Beleggers switchen maar beter van groei naar waarde”: zo haal je nog een mooi rendement in onzekere tijden

  De afgelopen jaren maakten de groeiaandelen het mooie weer op de beurs. Dat zijn aandelen van bedrijven die een bovengemiddelde omzet- en winstgroei realiseren. Maar dit jaar lijkt een einde te zijn gekomen aan ‘the sky is the limit’-mentaliteit van beleggers. Onze geldexpert Pascal Paepen is van mening dat je als belegger dan maar beter het geweer van schouder verandert. Hij geeft concrete tips hoe je daarbij te werk kan gaan.