Volgens Amazon gaat het om een probleem waarmee de hele sector kampt.
Volledig scherm
Volgens Amazon gaat het om een probleem waarmee de hele sector kampt. © EPA

Amazon erkent dat werknemers soms moeten plassen in flessen

De Amerikaanse webwinkelgigant Amazon heeft erkend dat chauffeurs soms moeten plassen in lege flessen, omdat ze geen toilet kunnen vinden. Het bedrijf had dat enkele dagen geleden nog ontkend, na een bericht van de Republikeinse volksvertegenwoordiger Mark Pocan.

17 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 weken geleden
  En vrouwen? Die moeten in de berm gaan zitten of hoe werkt dat dan?
 • johny vanderlinden

  2 weken geleden
  Ja de beslissers achter hun bureau hebben daar geen last van, toiletten en koffiemachine altijd bereikbaar.
 • Danny De Graeve

  2 weken geleden
  Hij zou zen pakske zelf mogen brengen.
 • Nicole Vogelaere

  2 weken geleden
  Heb ook beroepsmatig gereden, deze job is niet meer voor de oudere werknemer, het is enkel nog stress werk die jonge mensen zelfs niet bol meer kunnen werken. Langer als 3 jaar is niet uit te houden. Vrouwonvriendelijk, zeker met de maandelijkse ongemakken kwam ik vroeger al vaker in de problemen...
 • Peter Janssens

  2 weken geleden
  Als het hun niet aanstaat moeten ze maar een andere job gaan zoeken. Communisme is ook niet de oplossing !
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Ex-rechterhand onthult geheimen achter succes van Bezos’ Amazon: “Jeff sprak altijd als laatste, om niet nagepraat te worden”
  PREMIUM

  Ex-rechter­hand onthult geheimen achter succes van Bezos’ Amazon: “Jeff sprak altijd als laatste, om niet nagepraat te worden”

  Begonnen in een garage boeken te verkopen en vandaag een imperium dat op de beurs 1.400 miljard euro waard is. Amazon is een wonder, een magische parabel uit de ondernemersbijbel. Nee, zegt Bill Carr, jarenlang luitenant van Amazon-baas Jeff Bezos. “Jeff is geweldig, maar door slimme principes is Amazon een machine die nog tientallen jaren zal draaien.” Tegendraads werken is de boodschap. Dit zijn de belangrijkste lessen van Bezos’ rechterhand.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

Geld