Terwijl Jeff Bezos binnen een prijs ontving, betoogden buiten honderden mensen tegen de 'provocatie' om de prijs uit te reiken aan de Amazon-CEO.
Volledig scherm
Terwijl Jeff Bezos binnen een prijs ontving, betoogden buiten honderden mensen tegen de 'provocatie' om de prijs uit te reiken aan de Amazon-CEO. © AFP/EPA

Amazon-baas Jeff Bezos reageert op kritiek: "Ik ben heel trots op onze arbeidsomstandigheden"

AMAZONAmazon-oprichter en -CEO Jeff Bezos ontkent dat het bedrijf zijn personeel slechte arbeidsomstandigheden aanbiedt. "Ik ben heel trots op de lonen die we betalen", zei Bezos in Berlijn, waar hij een prijs kreeg uitgereikt van uitgeverij Axel Springer. "Ik ben heel trots op onze arbeidsomstandigheden." 

9 reacties

 • Etienne De Bondt

  3 jaar geleden
  Hij bedoeld natuurlijk de lonen en werkomstandigheden van de directie.
 • jo vandenberghe

  3 jaar geleden
  Zulke bazen verdienen geen werknemers.
 • Guy Beeckmans

  3 jaar geleden
  Zal wel zijn dat hij trots is.........hij moet het zelf niet doen. Ceo s zijn overal hetzelfde. Personeel behandelen als een nummer, klein loontje en zelf met een pak geld gaan lopen. Zolang dit aan de orde blijft, zullen de "werkers" nooit tevreden zijn.
 • caius lepidus

  3 jaar geleden
  de schaamte voorbij !
 • Ludo Hermans

  3 jaar geleden
  Ik heb nog een twintigtal lege flessen voor hem. Zodat hij niet telkens weer zijn werk moet onderbreken!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld