Terwijl Jeff Bezos binnen een prijs ontving, betoogden buiten honderden mensen tegen de 'provocatie' om de prijs uit te reiken aan de Amazon-CEO.
Volledig scherm
Terwijl Jeff Bezos binnen een prijs ontving, betoogden buiten honderden mensen tegen de 'provocatie' om de prijs uit te reiken aan de Amazon-CEO. © AFP/EPA

Amazon-baas Jeff Bezos reageert op kritiek: "Ik ben heel trots op onze arbeidsomstandigheden"

AMAZONAmazon-oprichter en -CEO Jeff Bezos ontkent dat het bedrijf zijn personeel slechte arbeidsomstandigheden aanbiedt. "Ik ben heel trots op de lonen die we betalen", zei Bezos in Berlijn, waar hij een prijs kreeg uitgereikt van uitgeverij Axel Springer. "Ik ben heel trots op onze arbeidsomstandigheden." 

9 reacties

 • Etienne De Bondt

  3 jaar geleden
  Hij bedoeld natuurlijk de lonen en werkomstandigheden van de directie.
 • jo vandenberghe

  3 jaar geleden
  Zulke bazen verdienen geen werknemers.
 • Guy Beeckmans

  3 jaar geleden
  Zal wel zijn dat hij trots is.........hij moet het zelf niet doen. Ceo s zijn overal hetzelfde. Personeel behandelen als een nummer, klein loontje en zelf met een pak geld gaan lopen. Zolang dit aan de orde blijft, zullen de "werkers" nooit tevreden zijn.
 • caius lepidus

  3 jaar geleden
  de schaamte voorbij !
 • Ludo Hermans

  3 jaar geleden
  Ik heb nog een twintigtal lege flessen voor hem. Zodat hij niet telkens weer zijn werk moet onderbreken!
 1. Overnamedeal voor vastgoedonderdeel Evergrande afgeketst

  Overnamede­al voor vastgoedon­der­deel Evergrande afgeketst

  De overname van de vastgoedbeheertak van het in zwaar weer verkerende Chinese vastgoedbedrijf Evergrande is afgeketst. Evergrande besloot zelf de gesprekken te beëindigen omdat het bedrijf twijfelde of sectorgenoot Hopson Development wel aan alle voorwaarden had voldaan om een bod te doen, meldt Evergrande in een verklaring. Eerder waren er al geruchten dat de gesprekken stillagen omdat de Chinese provincie Guangdong de overname niet zou steunen.

Geld