(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © ANP XTRA

Alle tenlasteleggingen in Fortis-dossier zijn verjaard

Alle tenlasteleggingen in het onderzoek naar de teloorgang van Fortis, nu bijna 12 jaar geleden, zijn verjaard. In dat dossier had de onderzoeksrechter zeven ex-bestuurders van de Fortis-groep en Fortisbank in verdenking gesteld omdat zij de beleggers onvoldoende zouden geïnformeerd hebben. Eerder had het parket de buitenvervolgingstelling gevraagd.

38 reacties

 • Moppertal johen

  2 jaar geleden
  En P-F bank betaald dat? Met wat? De banken hebben 90% van hun waarde verloren en worden rechtgehouden door helikoptergeld van de E.C.B dat ze voor 0% intrest kunnen lenen. Een handige truk om te zeggen dat de belastingbetaler kan opdraaien  voor dit débacle...
 • Marc Puystiens

  2 jaar geleden
  Was waarschijnlijk al van in het begin zo afgesproken. Geen enkele belg is gelijk voor de wet. Wie geld heeft, haalt zijn voordeel binnen en wordt op die manier nog rijker. De rekening is voor de man in de straat.
 • Bert De Bruin

  2 jaar geleden
  Dus er zijn meer dan 10.000 corruptiezaken blijkt hieruit. Tijd voor een onderzoek binnen justitie?
 • Willy Bogaert

  2 jaar geleden
  Is doodnormaal in ons land. Alles kan geregeld worden zowel met de fiscus als op de rechtbank .De juiste relaties en ons kent ons. Voor de gewone man zijn er wel andere spelregels .
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Dat is een van de grote specialiteiten en troeven van ons rechtssysteem. De zaken duren oneindig lang. bvb een moordzaak in Maasmechelen kwam na 10 jaar voor de rechter. Moordenaar liep ondertussen vrij rond. Procedurefouten, uitstellen, personeel van een zaak aftrekken en elders een prioriteit geven (zaak die de pers halen krijgen voorrang) De wetgeving niet meer aanpast. En dan kost dat systeem gigantisch veel geld. Rechters krijgen geen pensioen maar hun wedde tot aan hun dood.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.