Wamos kondigde ruim een week geleden de overname aan van 62 van de 91 reiswinkels van het teloorgegane Thomas Cook Retail België en van ongeveer 200 van de 500 werknemers.
Volledig scherm
Wamos kondigde ruim een week geleden de overname aan van 62 van de 91 reiswinkels van het teloorgegane Thomas Cook Retail België en van ongeveer 200 van de 500 werknemers. © BELGA

Akkoord over arbeidsvoorwaarden voor overgenomen werknemers Thomas Cook

Er is een akkoord bereikt over de loon- en arbeidsvoorwaarden voor de voormalige Thomas Cook-werknemers die normaal gezien vanaf maandag een zestigtal Neckermann-reisbureaus zullen bemannen. Dat hebben de overnemer, de Spaanse reisorganisatie Wamos en de vakbonden bevestigd.

0 reacties

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Groen wil 0 procent btw op groenten en fruit

  Groen wil 0 procent btw op groenten en fruit

  Ook Groen wil de btw op groenten en fruit afschaffen. "Groenten en fruit zijn voor veel mensen te duur om op te nemen in hun dagelijks eetpatroon. Door de btw op groenten en fruit af te schaffen, maken we een gevarieerd eetpatroon een stuk toegankelijker voor iedereen, ook voor mensen met een kleine portemonnee", zegt Groen-parlementslid Barbara Creemers. Ze schaart zich daarmee achter een voorstel van minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V).
 3. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 1. Beurzen New York overwegend op verlies na Taiwanrel

  Beurzen New York overwegend op verlies na Taiwanrel

  De aandelenbeurzen in New York zijn met verliezen de handel uitgegaan. Eerder op de dag leidde het bezoek van de Amerikaanse toppolitica Nancy Pelosi aan Taiwan tot voorzichtigheid bij beleggers. Daarnaast bleek uit opmerkingen van een kopstuk van de Federal Reserve dat de centralebankenkoepel nog lang niet van plan is om te stoppen met renteverhogingen. Techbedrijf Uber won bijna een vijfde aan beurswaarde na goed ontvangen kwartaalcijfers.