ACV-militanten tijdens een eerdere actie tegen de besparingen van de overheid. Deze keer neemt de christelijke vakbond niet deel.
Volledig scherm
ACV-militanten tijdens een eerdere actie tegen de besparingen van de overheid. Deze keer neemt de christelijke vakbond niet deel. © BELGA

ACV past voor staking openbare sector op 22 april

Sociale onrustDe christelijke vakbond zal op 22 april niet deelnemen aan de nationale staking in de openbare sector. Dat heeft de christelijke vakbond vandaag bekendgemaakt. De vakbond wil het overleg alle kans geven.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.