61 procent van de aanwezige aandeelhouders stemde tegen de voortzetting van de activiteiten, maar die meerderheid vertegenwoordigt nog geen 2 procent van het totaal aantal aandelen.
Volledig scherm
61 procent van de aanwezige aandeelhouders stemde tegen de voortzetting van de activiteiten, maar die meerderheid vertegenwoordigt nog geen 2 procent van het totaal aantal aandelen. © Daniel Rys

Aandeelhouders Nyrstar stemmen tegen voortzetting vennootschap: bedrijf riskeert opgedoekt te worden

De aandeelhouders van zinkgroep Nyrstar hebben tijdens een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering gestemd tegen de voortzetting van de activiteiten van de vennootschap en tegen de voorgestelde kapitaalvermindering. Het bedrijf riskeert dus opgedoekt te worden. 

0 reacties

 1. Ikea Frankrijk krijgt 1 miljoen euro boete voor heus ‘spionagesysteem’: privédetectives, agenten en nepmedewerkers moesten personeel in de gaten houden
  19

  Ikea Frankrijk krijgt 1 miljoen euro boete voor heus ‘spionage­sys­teem’: privédetec­ti­ves, agenten en nepmedewer­kers moesten personeel in de gaten houden

  IKEA moet in Frankrijk een boete van 1 miljoen euro betalen voor het bespioneren van onder anderen personeelsleden. De Franse tak van de meubelgigant is schuldig bevonden aan het oneigenlijke gebruik van persoonsgegevens, oordeelde de rechter. Verder werd een voormalig directeur, Jean-Louis Baillot, veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van twee jaar en het betalen van een boete van 50.000 euro.
 2. Gents biotechnologiebedrijf Biotalys trekt naar Brusselse beurs

  Gents biotechno­lo­gie­be­drijf Biotalys trekt naar Brusselse beurs

  Het Gentse biotechnologiebedrijf Biotalys heeft beslist vers kapitaal op te halen via een beursgang op Euronext Brussel. Dat schrijven De Tijd en De Standaard vandaag. Hoeveel het precies in gedachten heeft, is nog even geheim, maar twee nieuwe investeerders zijn al bereid 10 miljoen euro op te hoesten. Daarbovenop kan Biotalys vermoedelijk rekenen op de steun van zijn bestaande aandeelhouders, waaronder Gimv en Ackermans & van Haaren. Het bedrijf zal in de komende weken zijn debuut maken.
 3. Nationale Bank verwacht dat economie tegen eind dit jaar op niveau van voor coronacrisis zit
  9

  Nationale Bank verwacht dat economie tegen eind dit jaar op niveau van voor coronacri­sis zit

  Tegen eind dit jaar zou de Belgische economie al opnieuw op het niveau van voor de coronacrisis aanbelanden, dat is ruim een half jaar vroeger dan verwacht. Dat blijkt uit de jongste prognoses van de Nationale Bank (NBB) die maandag werden voorgesteld door gouverneur Pierre Wunsch. Voor dit jaar verwacht de NBB een economische groei van 5,5 procent, dat is zo’n 2 procentpunt meer dan bij de vorige prognose begin dit jaar. Voor 2022 gaat de Nationale Bank uit van een groei met 3,3 procent.

Geld