(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © KOS

A.S. Adventure voor de helft in handen van zijn banken

De outdoorketen A.S. Adventure heeft met de aandeelhouders en de banken een akkoord bereikt over een schuldherschikking en een kapitaalverhoging, waarmee de toekomst naar eigen zeggen verzekerd is.

6 reacties

 • Tim Peeters

  3 maanden geleden
  As adv houdt zich bezig met merken die wat duurder zijn maar de kwaliteit en duurzaamheid van de kleding zijn een pak hoger dan de doorsnee ketens.kwaliteit betaald zichzelf terug in aangenaam draagcomfort en een zeer lange levensduur.dus infeite ben je goedkoper af omdat je kleding niet na een half jaar vol gaten zit en het draagcomfort van gewapend beton heeft.
 • Stefanie van Dijk

  3 maanden geleden
  AS prijst zichzelf de markt uit, prijzen zijn echt een pak duurder dan de Decathlon om de hoek, dat verschil maak je niet goed met wat extra kwaliteit
 • Erwin De Meyer

  3 maanden geleden
  In AS betaal je niet wat meer maar een heel pak meer.
 • Patrick Weyers

  3 maanden geleden
  Liever in dIt soort winkels waar het aangenaam is om te winkelen, dan die rommelwinkels gelijk Decathlon. Daar betaal ik graag wat meer voor.
 • Thomas Descheper

  3 maanden geleden
  Slimme investering. Grenzen weer open. Goede omzetten.
 1. Wie is textielfamilie De Sutter achter overname e5-Mode? “Papa begon 58 jaar geleden met één machine. Hij zou echt trots zijn”
  PREMIUM
  Aalter/Sint-Niklaas

  Wie is textielfa­mi­lie De Sutter achter overname e5-Mode? “Papa begon 58 jaar geleden met één machine. Hij zou echt trots zijn”

  De nieuwe eigenaars van e5-mode, broers Peter (55) en Kristof De Sutter (50), hebben er deze week hun eerste werkdag opzitten. De Aalternaren kochten eind januari het failliete bedrijf met hoofdzetel in Sint-Niklaas. Het begon allemaal 58 jaar geleden met papa Renaat De Sutter die met één machine aan de slag ging. “Onze ouders zouden trots zijn op deze overname.” Wij duiken in de familiegeschiedenis.

Geld