belga
Volledig scherm
© belga

"100 procent lenen toelaten riskeert jonge gezinnen net in problemen te brengen"

Het voorstel van Vlaams minister van Financiën Bart Tommelein (Open Vld) om woonleningen mogelijk te maken voor de volledige aankoopsom van een huis - en zo meer jonge mensen de kans te geven een eigen huis te kopen - wordt niet door iedereen op gejuich onthaald. "Dit brengt de stabiliteit van heel ons financieel systeem in gevaar", aldus Geert Noels, topman van Econopolis. "De huizenprijzen zullen omhoog gaan en onze jonge gezinnen lopen het gevaar zich door hun zware hypotheeklast diep in de schulden te steken."

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld