Montessorischool en woonzorgcentrum Sint-Elisabeth openen de deuren voor elkaar. De start wordt gegeven door een circusvoorstelling en het bezoek van puppies
Volledig scherm
Montessorischool en woonzorgcentrum Sint-Elisabeth openen de deuren voor elkaar. De start wordt gegeven door een circusvoorstelling en het bezoek van puppies © David Legreve

Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth en Montessorischool in Duffel organiseren voortaan samen activiteiten: “Zinvol voor beiden partijen”

DuffelWoonzorgcentrum Sint-Elisabeth en de Montessorischool aan de Kwakkelenberg in Duffel gaan nog nauwer samenwerken dan de twee buren nu al doen. Nu de school broedt op bouwplannen is het de ideale kans om van de speelplaats en de binnentuin van het woonzorgcentrum één geheel te maken en samen activiteiten te organiseren. “Het is een win-win voor alle partijen”, klinkt het.

  1. Katelijnse zomerschool zoekt extra lesgevers voor lessen in augustus
    Sint-Katelijne-Waver

    Katelijnse zomer­school zoekt extra lesgevers voor lessen in augustus

    Het lokaal bestuur van Sint-Katelijne-Waver zoekt extra lesgevers voor de zomerschool die van 8 tot en met 20 augustus wordt georganiseerd in samenwerking met de basisscholen. Een lerarendiploma is niet vereist, een speelse manier van werken wel. Een verloning is voorzien. “Tijdens de voormiddag krijgen de kinderen les in Vinkenhof. In de namiddag gaan de kinderen naar de vakantiewerking in de Schrans. Het doel van de lessen in de voormiddag is taalstimulering in brede zin”, klinkt het. Kandidaten mogen zich melden via het aanmeldingsformulier op de website van de gemeente of via kind@skw.be.