De Lintsesteenweg in Duffel
Volledig scherm
De Lintsesteenweg in Duffel © Google

Werken aan nutsleidingen in Lintsesteenweg duren 2,5 weken

DuffelNetbeheerder van elektriciteit en aardgas Fluvius start op woensdag 24 november met werkzaamheden tussen de twee rotondes van de Lintsesteenweg. De werken vinden plaats aan de zijde van de even huisnummers ter hoogte van het voet- en fietspad en duren tot en met vrijdag 10 december. 

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Gianni van den Buijs verlaat Lyra-Lierse aan het einde van het seizoen voor Nijlen: “Afscheid nemen door de grote poort”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE B

  Gianni van den Buijs verlaat Ly­ra-Lier­se aan het einde van het seizoen voor Nijlen: “Afscheid nemen door de grote poort”

  Gianni van den Buijs (29) is aan zijn laatste maanden toe als speler van Lyra-Lierse. De polyvalente verdediger maakte tweeënhalf seizoen geleden de overstap van KFC Duffel en kwam toen als echt Lierse-jeugdproduct naar eigen zeggen weer thuis. Maar nu neemt Van Den Buijs dus opnieuw afscheid en voetbalt hij vanaf volgend seizoen voor de buren uit Nijlen.