De steekpartij vond plaats ter hoogte van het Stationsplein.
Volledig scherm
De steekpartij vond plaats ter hoogte van het Stationsplein. © David Legreve

Vrouw stak ex-partner in de buik na ruzie over hoederecht van dochtertje (5): werkstraf van 120 uren

DuffelEen 27-jarige vrouw en haar nieuwe partner (29) zijn vandaag door de rechters in Mechelen veroordeeld tot het uitvoeren van een werkstraf. Vorige maand stond de vrouw terecht nadat ze met een mes in de buik van haar ex-man (36) had gestoken na een discussie over het hoederecht van hun dochter. Ook haar man stond mee terecht.

 1. Edegemse quarantaine ook gevolgen voor andere scholen en woonzorgcentra: “Flexibiliteit collega’s houdt ons recht”
  PREMIUM
  EDEGEM

  Edegemse quarantai­ne ook gevolgen voor andere scholen en woonzorg­cen­tra: “Flexibili­teit collega’s houdt ons recht”

  Ook al zijn er in Olfa Elsdonk maar twee extra besmettingen met de Britse variant - en één met de ‘klassieke’ coronavariant - geteld, toch zitten er nog duizenden mensen in de regio in quarantaine door de mogelijke uitbraak. In basisschool Andreas Vesalius vielen maar liefst acht leerkrachten uit en woonzorgcentrum Immaculata doet het met tien vaste krachten minder deze week. “De veerkracht van onze collega’s is onuitputtelijk.”
 2. Na eerste analyse van testresultaten van Sint-Jozefinstituut: “Zeker aantal positieve gevallen, mogelijk met Britse variant”
  PREMIUM
  Kontich

  Na eerste analyse van testresul­ta­ten van Sint-Jozefinsti­tuut: “Zeker aantal positieve gevallen, mogelijk met Britse variant”

  De eerste resultaten van de testing in het Sint-Jozefinstituut zijn binnen. Nu al is zeker dat er een aantal positieve gevallen zijn vastgesteld. Uit verdere analyse moet blijken of ook de Britse variant daartussen zit. Een concreet aantal is nog niet bekend. Voor een heel aantal gezinsleden van de geteste scholieren en leerkrachten zit de quarantaine er wel nu al op.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is