Natuurpunt Oude Spoorweg realiseerde zondag in samenwerking met het lokaal bestuur van Duffel een bosuitbreiding aan de Varestraat. De aanplant van de eerste boom.
Volledig scherm
Natuurpunt Oude Spoorweg realiseerde zondag in samenwerking met het lokaal bestuur van Duffel een bosuitbreiding aan de Varestraat. De aanplant van de eerste boom. © Wannes Vansina

Vrijwilligers Natuurpunt planten Romboutsbos

DuffelVrijwilligers hebben zondag een nieuw bos aangeplant in de Varestraat in Duffel. Zo’n 4.000 bomen en struiken moeten er uitgroeien tot het Romboutsbos.

  1. Fietsclub WTC Den Blauwe Hoek overhandigt cheque van 400 euro aan goed doel
    Duffel

    Fietsclub WTC Den Blauwe Hoek overhan­digt cheque van 400 euro aan goed doel

    Fietsclub WTC Den Blauwe Hoek overhandigde een cheque van 400 euro aan Welzijnsschakel Sprang Duffel. De club, met als thuisbasis het gelijknamige fietscafé in Duffel Mijlstraat, organiseerde eind vorig jaar voor de zesde keer een mountainbiketocht. “Ondanks de extreem koude omstandigheden mochten we toch 351 deelnemers verwelkomen. Net zoals elk jaar schenken we een deel van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar werd in het verlengde van het thema van de Warmste Week, gekozen voor Welzijnsschakel Sprang Duffel, een vereniging die zich inzet tegen kansarmoede”, geeft de vereniging mee.