Davy Podrabsky in het mortuarium van het leegstaande ziekenhuis in Duffel.
Volledig scherm
Davy Podrabsky in het mortuarium van het leegstaande ziekenhuis in Duffel. © Urbex Explore

Urban explorers dringen binnen in leegstaand ziekenhuis: “Zelfs de liften werken nog!”

Een groepje urban explorers heeft zondag een filmpje gedeeld van een bezoek aan het leegstaande ziekenhuis in Duffel. Ze doolden onder meer door het verloskwartier, de operatiezalen en het ‘facking ziek’ mortuarium en verbaasden zich erover dat in grote delen van de campus de elektriciteit en zelfs de liften nog werken.

44 reacties

 • Dirk Pauwels

  11 maanden geleden
  En in afrika hebben ze niks van medisch materiaal... De verantwoordelijke voor het buitendienst stellen vh ziekenhuis is een dikke zero en niet geschikt voor zijn werk....
 • viviane van oosterwijck

  11 maanden geleden
  Respect betonen ze alleszins niet
 • Nick Van Den Broeck

  1 jaar geleden
  En nog kan.men daar binnen en buiten lopen en niemand doet er wat.
 • Dietrich Vandrey

  1 jaar geleden
  Urban explorers ? Is dat tegenwoordig de term daarvoor ?
 • Britt Bertels

  1 jaar geleden
  Wat mij betreft hoog tijd om duurzamer met materiaal om te springen. Zoveel spullen die nog bruikbaar zijn! Tijd om na te denken over hoe we met materie omgaan.
 1. Log!Ville in Wetenschapspark van Niel wordt vaccinatiecentrum voor Rupelstreek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”
  PREMIUM
  Rupelstreek/Aartselaar

  Log!Ville in Weten­schaps­park van Niel wordt vaccinatie­cen­trum voor Rupel­streek en Aartselaar: “We zullen hier 80 à 100 mensen per uur kunnen vaccineren”

  De burgemeesters van de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst, Schelle en Aartselaar hebben in samenspraak met de Eerstelijnszone (ELZ) RupeLaar de knoop doorgehakt over de locatie van het vaccinatiecentrum. Dat zal worden ingericht in het nieuwe gebouw Log!Ville, op het Wetenschapspark aan de Galileilaan in Niel. “We zijn ervan overtuigd dat dit de meest geschikte locatie is”, luidt het.
 2. “Bende wilde cocaïne uit Zuid-Amerika smokkelen via de haven van Zeebrugge”: zaak tegen drugsverdachten is volgens parket slechts topje van ijsberg
  PREMIUM
  Zeebrugge/Gent/Antwerpen

  “Bende wilde cocaïne uit Zuid-Amerika smokkelen via de haven van Zeebrugge”: zaak tegen drugsver­dach­ten is volgens parket slechts topje van ijsberg

  Vier mannen staan in de Brugse rechtbank terecht voor drugsverkoop op Belgische bodem, al had dat volgens het parket ook heel wat méér kunnen zijn. Hoewel bij Gentenaar R.S. (67) toegangspassen voor de haven in Zeebrugge werden aangetroffen, konden vermoedens van internationale cocaïnesmokkel tegen de man en z'n kompanen nooit hard gemaakt worden.
 1. Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw gewelddadig de straat op wordt geduwd en bestolen
  Play

  Schokkende beelden tonen hoe 89-jarige vrouw geweldda­dig de straat op wordt geduwd en bestolen

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"