Ballonnekensstoet
Volledig scherm
Ballonnekensstoet © rv

Reuzen en Ros Beiaard paraderen met verlichte wagens door Duffel tijdens Ballonnekensstoet

 1. Buurman betrapt inbreker: “Twee verdachten sloegen op de vlucht”
  Mechelen

  Buurman betrapt inbreker: “Twee verdachten sloegen op de vlucht”

  De politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart naar de inbraakpoging in een woning langs de Tisseltbaan. De daders werden opgemerkt bij de inbraakpoging. “Dat gebeurde wanneer de buurman van de getroffen woning thuiskwam”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. “Hierop sloegen twee verdachten op de vlucht.” De daders geraakten niet binnen, maar beschadigden bij de inbraakpoging wel een raam aan de achterkant van de woning.
 2. Invaller Daniël Mombers helpt SC Duffel aan overwinning in Duffelse derby tegen VV (1-2): “In deze positie mogen we hoger mikken”
  voetbal derde provinciale C

  Invaller Daniël Mombers helpt SC Duffel aan overwin­ning in Duffelse derby tegen VV (1-2): “In deze positie mogen we hoger mikken”

  Voor het eerst sinds de oprichting van SC Duffel in 2020 stond er zondag nog eens een Duffelse derby met inzet geprogrammeerd. Na de degradatie van VV Duffel vorig seizoen komen beide ploegen inmiddels uit in derde provinciale, maar daar liggen de belangen ook weer uit elkaar. VV moet alle zeilen bijzetten om een nieuwe degradatie te ontlopen terwijl SC sinds de trainerswissel vooral omhoog kan kijken. En dat mogen ze na de derby blijven doen, want de groep van Timothy Heylen haalde een achterstand op en won met 1-2. Een groot contrast met VV Duffel dat door het gelijkspel van Rijmenam de nieuwe rode lantaarn is.
 1. Duffel organiseert discoskaten en participatiemoment over skatepark
  Duffel

  Duffel organi­seert discoska­ten en participa­tie­mo­ment over skatepark

  Het skatepark aan Rooienberg wordt op woensdag 7 december omgetoverd tot een openluchtdisco. Iedereen kan van 15 tot 17 uur komen discoskaten, steppen bmx-en, rolschaatsen op de beats van DJ Aaron. Aansluitend vindt er een participatiemoment plaats. “Jongeren kunnen tijdens het skateoverleg in het Sportcafé hun opmerkingen of tips voor het skatepark geven. Het lokaal bestuur voorziet alvast een hapje en drankje. Het discoskaten kan enkel plaatsvinden bij droog weer. Het skateoverleg zal ongeacht de weersomstandigheden doorgaan", klinkt het bij het lokaal bestuur.