Sofie Willemarck en Thierry Theys
Volledig scherm
PREMIUM
Sofie Willemarck en Thierry Theys © David Legreve

Nuance uit Duffel verbetert Gault&Millau-score en heeft dessert van het jaar: “Onverwachts in dit moeilijk jaar”

DuffelMet een score van 18 op 20 verdient de Duffelse sterrenzaak Nuance volgens Gault&Millau een plaats tussen de absolute top van België. Chef Thierry Theys en gastvrouw Sofie Willemarck ontvingen met hun team niet alleen een topscore, voor het dessert van het jaar moet je eveneens bij Nuance zijn.

 1. Na eerste analyse van testresultaten van Sint-Jozefinstituut: “Zeker aantal positieve gevallen, mogelijk met Britse variant”
  PREMIUM
  Kontich

  Na eerste analyse van testresul­ta­ten van Sint-Jozefinsti­tuut: “Zeker aantal positieve gevallen, mogelijk met Britse variant”

  De eerste resultaten van de testing in het Sint-Jozefinstituut zijn binnen. Nu al is zeker dat er een aantal positieve gevallen zijn vastgesteld. Uit verdere analyse moet blijken of ook de Britse variant daartussen zit. Een concreet aantal is nog niet bekend. Voor een heel aantal gezinsleden van de geteste scholieren en leerkrachten zit de quarantaine er wel nu al op.
 2. Taxi, bus of zoeken naar parking? Berlaarse gemeenteraad discussieert over vervoer naar vaccinatiecentrum in Lier
  Berlaar

  Taxi, bus of zoeken naar parking? Berlaarse gemeente­raad discussi­eert over vervoer naar vaccinatie­cen­trum in Lier

  Taxi’s, een omleiding voor de lijnbus of met eigen vervoer en hopen op een parking: op de Berlaarse gemeenteraad van dinsdagavond verschenen heel wat vragen en voorstellen rond het vervoer naar het vaccinatiecentrum in Lier. Inwoners van Berlaar moeten voor hun vaccinatie naar cultuurcentrum De Mol. “De parking staat er nu al vol, wat gaat dat dan zijn wanneer het vaccineren start?”, is een van de opmerkingen.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op