“Dit was een uniek moment.”
Volledig scherm
“Dit was een uniek moment.” © Jan Rottiers

Natuurfotograaf legt wolf in Duffel vast op unieke foto: “Plots stond die voor mijn camera”

De wolf die op zaterdag werd gespot in Duffel, dwaalde daar gisterenavond en vandaag nog steeds rond. Verschillende inwoners en natuurfotografen namen het dier op beeld, onder andere Jan Rottiers uit Rijmenam. Samen met een groep vogelspotters arriveerde hij gisteren rond 19 uur in Duffel. Zo’n drie uur later werd zijn geduld beloond. 

  1. Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”
    ANTWERPEN

    Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanis­tan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

    De tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”