Het dienstencentrum in Kwakkelenberg, dat grenst aan het woon- en zorgcentrum, wordt de komende legislatuur gerenoveerd.
Volledig scherm
Het dienstencentrum in Kwakkelenberg, dat grenst aan het woon- en zorgcentrum, wordt de komende legislatuur gerenoveerd. © David Legreve

Meerjarenplan Duffel telt drie slokoppen: renovatie dienstencentrum, restauratie Ter Elst en bouw gymhal

Het Duffelse gemeentebestuur, bestaande uit N-VA en CD&V, heeft maandag zijn meerjarenplan voor. De renovatie van het lokaal dienstencentrum, de restauratie van kasteelruïne Ter Elst en de bouw van de gymhal slokken het grootste deel van het budget op. Ook een heffing voor onaangeroerde bouwgronden staat in de plannen. De gemeentebelastingen blijven gelijk.

0 reacties

  1. Verkeerslichten tijdens werken op Tervuursesteenweg
    Mechelen/Zemst

    Verkeers­lich­ten tijdens werken op Tervuurse­steen­weg

    Van 30 mei tot en met 30 juni moet het verkeer rekening houden met wegwerkzaamheden ter hoogte van het kruispunt van Tervuursesteenweg en Muizenstraat op de grens van Mechelen en Hofstade. Dat meldt de stad. Gedurende die maand worden aansluitingen gemaakt op de riolering. Voetgangers en fietsers behouden doorgang, gemotoriseerd verkeer moet over een rijstrook; er komen tijdelijke verkeerslichten. De Lijn volgt een omleiding.