2021-10-23 15:01:24 AMSTERDAM - Deelnemers spelen 3x3 basketbal in de Centrale Markthal. Tijdens de Urban Sports Week Amsterdam kunnen er op diverse locaties sporten worden beoefend die in stedelijke gebieden zijn ontstaan. ANP SEM VAN DER WAL
Volledig scherm
2021-10-23 15:01:24 AMSTERDAM - Deelnemers spelen 3x3 basketbal in de Centrale Markthal. Tijdens de Urban Sports Week Amsterdam kunnen er op diverse locaties sporten worden beoefend die in stedelijke gebieden zijn ontstaan. ANP SEM VAN DER WAL © ANP

Kom jij in aanmerking voor de Duffelse Sporttrofee?

DuffelDe Duffelse sportraad pikt de Duffelse Sporttrofee weer op. Heb jij een opvallende sportprestatie geleverd in 2019 of 2020? Laat het dan zeker weten aan de Duffelse sportraad voor 1 november.

 1. MIJN STAD. Vlaams acteur Door Van Boeckel (70) over zijn Lier: “’t Goed Voorbeeld is mijn living en slapen doe ik in mijn buitenverblijf”
  PREMIUM
  Lier

  MIJN STAD. Vlaams acteur Door Van Boeckel (70) over zijn Lier: “’t Goed Voorbeeld is mijn living en slapen doe ik in mijn buitenver­blijf”

  Het is door corona drie jaar erg stil geweest voor de meeste mensen, maar vooral voor Vlaams (musical)acteur Door Van Boeckel. Nu is hij weer volop bezig met het inspreken van tekenfilms, het repeteren en opvoeren van theaterstukken. Rust kent hij niet, tenzij af en toe in zijn (redelijk) nieuwe appartement. Deze geboren en getogen Lierenaar kan je vooral vinden in café ‘t Goed Voorbeeld, of “mijn living” zoals hij het zelf omschrijft. Hij draagt Lier in hart en ziel: “Na vijf jaar op kot in Antwerpen, keerde ik krijsend terug naar Lier.”
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.