De nieuwe klaslokalen van GTI Duffel, dat een nieuwe bouwfase aan het plannen is
Volledig scherm
De nieuwe klaslokalen van GTI Duffel, dat een nieuwe bouwfase aan het plannen is © Lokaal bestuur Duffel

GTI Duffel en gemeente openen nieuwe klaslokalen en komen met nieuwe plannen van 7 miljoen euro: “Uitbreidingsproject van drie nieuwbouwvolumes”

DuffelIn Duffel werden de nieuwe klaslokalen van secundaire school Gemeentelijk Technisch Instituut Duffel officieel geopend, maar dat is niet het einde van het uitbreidingsproject van de school. Zo broeden school en gemeente op de komst van drie nieuwbouwvolumes. De kostprijs van het project wordt op 7 miljoen euro geraamd. 

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth organiseert jobdag: “Ook voor vrijwilligers”
  Duffel

  Woonzorg­cen­trum Sint-Elisabeth organi­seert jobdag: “Ook voor vrijwilli­gers”

  De medewerkers van het woonzorgcentrum Sint-Elisabeth in Duffel organiseren op dinsdag 23 augustus een jobdag. Tijdens het evenement geven medewerkers extra info over zowel de vrijwilligerswerking als andere vacatures in het woonzorgcentrum. “Met deze jobdag willen we mensen warm maken om vrijwilligerswerk te komen doen bij ons. Verder staan er nog een aantal vacatures open die we graag willen invullen met gemotiveerde en enthousiaste sollicitanten”, vertelt Bruno Vansteenwegen, beleidscoördinator zorg.