David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Gemeente en IGEMO nodigen handelaars uit voor overlegmoment

DuffelLokaal bestuur Duffel onderzoekt samen met IGEMO hoe het de lokale handelaars kan ondersteunen. Handelaars met een verkoopsactiviteit kregen een uitnodiging voor een overlegmoment.

 1. Standhouders voor nieuwe editie Boerenmarkt in Sint-Katelijne-Waver gezocht
  Sint-Katelijne-Waver

  Standhou­ders voor nieuwe editie Boeren­markt in Sint-Katelijne-Wa­ver gezocht

  De Katelijnse Boerenmarkt zoekt nog naar standhouders. De markt, die zal plaatsvinden op 5 mei, biedt onder andere groenten, fruit, plantgoed, ambachtelijke producten en zelfgemaakte hebbedingen aan. Bezoekers krijgen ook een hapje en tapje aangeboden en er is ook randanimatie voorzien. Standhouders kunnen die dag hun kraam opzetten op het binnenplein van het gemeentehuis. De markt vindt plaats van 18 tot 22 uur. Standhouders mogen zich aanmelden via de website van de gemeente.
 1. Uitbater fietsenwinkel blijkt gestolen fietsen te verkopen: verraden door klant
  Antwerpen

  Uitbater fietsenwin­kel blijkt gestolen fietsen te verkopen: verraden door klant

  De Antwerpse politie heeft de uitbater van een fietsenwinkel in Berchem betrapt op heling. Voor maar liefst 50 fietsen kon de man geen legitieme herkomst bewijzen. Als kers op de taart bleek hij ook iemand in het zwart in dienst te hebben. De agenten kwamen hem op het spoor nadat een verdachte man iets te veel interesse toonden in de fietsen aan Berchem-Station en de inspecteurs doorverwees naar de winkel.