Els Teunissen volgt Nora Bertels op in de gemeenteraad van Duffel
Volledig scherm
Els Teunissen volgt Nora Bertels op in de gemeenteraad van Duffel © Groen Duffel

Els Teunissen (Groen) volgt ervaren Nora Bertels op in Duffelse gemeenteraad

DuffelEls Teunissen volgt op maandag 27 september haar partijgenote bij Groen Nora Bertels op in de gemeenteraad van Duffel. In juni kondigde Bertels haar afscheid van de gemeenteraad aan. Ze was 26 jaar onafgebroken raadslid, waarvan 6 jaar schepen, voor Groen in Duffel. 

 1. 1.200 zonnepanelen, 550 parkeerplaatsen en 5 showrooms: LCV Real Estate bouwt op oude site van Groeninghe Transport hypermodern mobiliteitsbedrijf
  PREMIUM
  Kontich

  1.200 zonnepane­len, 550 parkeer­plaat­sen en 5 showrooms: LCV Real Estate bouwt op oude site van Groeninghe Transport hypermo­dern mobili­teits­be­drijf

  De site van het vroegere transportbedrijf Groeninghe Transport langs de E19 vormt vanaf 2024 de nieuwe thuisbasis voor vijf bestaande concessies van de Auto Natie Group. De ontwikkelingsvennootschap LCV Real Estate bouwt er een nieuwbouw van zo’n 20.000 vierkante meter groot met een sterke nadruk op duurzaamheid. Vrijdagnamiddag werd het startschot gegeven van de werken en werden de bijzondere plannen voorgesteld. “Bijna de helft van de oppervlakte van de site blijft groen.”
 2. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
  PREMIUM
  Wuustwezel

  KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

  Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.