Eline Van Kerckhoven (22), de nieuwe voorzitter van Jong N-VA Duffel.
Volledig scherm
Eline Van Kerckhoven (22), de nieuwe voorzitter van Jong N-VA Duffel. © N-VA

Eline Van Kerckhoven (22) is nieuwe voorzitter Jong N-VA Duffel

De 22-jarige Eline Van Kerckhoven is de nieuwe voorzitter van Jong N-VA Duffel. Van Kerckhoven, die op zaterdag werd verkozen, zit in haar laatste jaar psychologie aan de KU Leuven. Ze wil de ervaringen die ze daar opdeed ook inzetten in de gemeente. 

0 reacties

 1. Heb je thuis geen concentratie? Op deze 9 plekken in de regio Mechelen en de Kempen kan je studeren in alle rust: van een fuifzaal tot een kerk
  PREMIUM
  Regio Mechelen/Kempen

  Heb je thuis geen concentra­tie? Op deze 9 plekken in de regio Mechelen en de Kempen kan je studeren in alle rust: van een fuifzaal tot een kerk

  De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar in de regio Mechelen en de Kempen je samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Fuifzaal ‘t Hofeind in Merksplas tot de kerk in Duffel. Hier blok je voor die goede cijfers.
 2. Chauffeur geflitst aan 133 kilometer per uur op Oude Liersebaan
  Duffel

  Chauffeur geflitst aan 133 kilometer per uur op Oude Liersebaan

  Op de Oude Liersebaan in Duffel heeft de politie van Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) een extreme snelheidsduivel uit het verkeer gehaald. Op een plek waar er maximum 70 kilometer per uur mag worden gereden, haalde de chauffeur een snelheid van 133 kilometer per uur. Dat is bijna dubbel zo snel dan toegelaten. De man zal het binnenkort mogen gaan uitleggen op de politierechtbank. In totaal controleerde de politie 1.721 chauffeurs op de Oude Liersebaan in Duffel. Naast de hardrijder reden nog 28 andere chauffeurs te snel.
 1. Jurgen Geyselings schrijft boek over de kampioenstitel van Lierse: “Een eer om met mijn helden op het podium te staan”
  Herenthout/Lier

  Jurgen Geyselings schrijft boek over de kampioens­ti­tel van Lierse: “Een eer om met mijn helden op het podium te staan”

  Exact 25 jaar geleden schreef voetbalclub Lierse een stukje geschiedenis door de titel te pakken in eerste klasse. Een huzarenstuk was het toen en Jurgen Geyselings vond dat het tijd was om zijn helden van toen 25 jaar later in de kijker te zetten. “De spelers van toen hebben ons toen zoveel plezier geschonken. Zij verdienen het om nog eens gevierd te worden”, vertelt Jurgen.