Lili Stevens, Luc Van Houtven en Sofie Joosen
Volledig scherm
Lili Stevens, Luc Van Houtven en Sofie Joosen © Lokaal bestuur Duffel

Duffel spoort inwoners aan om dagelijks 10.000 stappen te zetten: “Informeren via affiches, grondsjablonen en wegwijzers”

 1. Gemeente en studenten vragen naar mening over gemeentelijk infoblad
  Duffel

  Gemeente en studenten vragen naar mening over gemeente­lijk infoblad

  Een studente uit Duffel doet in het kader van haar opleiding aan de KU Leuven een onderzoek naar het gemeentelijk infoblad. Met de resultaten van de enquête hoopt het lokaal bestuur een beter inzicht te krijgen in wat de Duffelaars graag lezen. “Om het onderzoek tot een goed einde te brengen, is het dus belangrijk dat voldoende inwoners deelnemen. Er zal betrouwbaar met de gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Het invullen van de enquête duurt gemiddeld vijf minuten. Bovendien maken deelnemers kans op één van de twee InDuffelbons ter waarde van 50 euro als je de enquête volledig invult. De winactie loopt tot en met zondag 12 februari 2023”, deelt het lokaal bestuur mee.
 2. MIJN STAD. Dichter Philip Kerremans (53) laat zich door Mechelen inspireren: “Deze stoet moet je drie keer in je leven meemaken”
  PREMIUM
  Mechelen

  MIJN STAD. Dichter Philip Kerremans (53) laat zich door Mechelen inspireren: “Deze stoet moet je drie keer in je leven meemaken”

  ‘Karamellen 3D’: zo heet de derde dichtbundel van Philip Kerremans (53). Hij pende vijftig gedichten neer in het authentiek Mechels, veelal over zijn stad. “Ik zie Mechelen graag én vind het leuk om er promotie voor te maken.” De auteur ontrafelt voor ons de plekjes én inwoners die hem nauw aan het hart liggen. “Ik heb bewondering voor de éminence grise van deze stad.”