Helpende handen
Volledig scherm
Helpende handen © rv

Duffel schenkt 9.000 euro aan hulpverlening na watersnood

DuffelHet lokaal bestuur van Duffel maakt 9.000 euro over aan het Rode Kruis, als noodhulp na de watersnood van vorige week. “We verdubbelen graag het budget dat jaarlijks wordt voorzien voor noodhulp, om de slachtoffers en hulpdiensten te steunen”, zegt burgemeester Sofie Joosen (N-VA).

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Bakkerij Verbeeck sluit eind september de deuren: “Na jaren hard werken en weinig slapen, gaan we nu uitblazen aan de kust”
  PREMIUM
  Lier

  Bakkerij Verbeeck sluit eind september de deuren: “Na jaren hard werken en weinig slapen, gaan we nu uitblazen aan de kust”

  Nog een week en dan sluiten Richard Verbeeck (63) en Malgosia Szymandera (54) definitief de deuren van hun bakkerij aan de Lispersteenweg in Lier. Het echtpaar vond geen overnemer voor de zaak die Richards ouders 77 jaar geleden uit de grond stampten. “Voortaan gaan we aan de kust genieten van de rust, maar de klanten zullen we wel missen.”
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.