kringwinkel Opnieuw & co


© Gysens Marc
Volledig scherm
kringwinkel Opnieuw & co © Gysens Marc © © Gysens Marc

Ben jij al helemaal in de kerstsfeer? Koop vanaf 18 november goedkope kerst- en winterspulletjes bij Opnieuw & Co

DuffelHeb jij al zin in warme chocomelk voor de openhaard met kerstliedjes op de achtergrond? Ben jij nog op zoek naar kerstspulletjes om helemaal in de kerst- en wintersfeer te komen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want vanaf 18 november worden alle filialen van Opnieuw & Co ondergedompeld in een magische kerstsfeer.

 1. Zwemmen in sinterklaassfeer in Duffels zwembad
  Duffel

  Zwemmen in sinter­klaas­sfeer in Duffels zwembad

  Het gemeentelijk zwembad van Duffel Zwem.com baadt op woensdag 8 december in een sinterklaassfeer. Tussen 15 en 16.30 uur wordt er toepasselijke muziek gedraaid en de redders voorzien het zwembad van leuke versieringen. Jonge zwemmertjes ontvangen ook snoepgoed. “Met ons sinterklaaszwemmen willen we ons zwembad wat meer onder de aandacht brengen bij de kinderen en zwemmen stimuleren”, klinkt het bij de sportdienst, die ook een kleurwedstrijd lanceerde. Wie de tekening uiterlijk 15 december binnenbrengt bij het zwembad, maakt kans op één van de twee gratis 10-beurtenkaarten. Een onschuldige hand trekt op donderdag 16 december de winnaars die diezelfde dag ook op de hoogte worden gebracht. Je vindt de tekening via deze link.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.