Bart Kaëll komt op 9 juli naar Duffel
Volledig scherm
Bart Kaëll komt op 9 juli naar Duffel © VTM

Bart Kaëll en Mathias Vergels op Vlaanderen Feest! in Duffel

 1. Gegidste rondleidingen in kasteeldomein Zellaer: “Combinatie met ontbijt is mogelijk”
  Bonheiden

  Gegidste rondleidin­gen in kasteeldo­mein Zellaer: “Combinatie met ontbijt is mogelijk”

  In het kasteel en parkdomein van Zellaer kan je deze zomer een gegidste rondleiding volgen, telkens op de eerste zondag van de maand om 14 uur. Tot en met september kan je de rondleiding ook combineren met een ontbijtbuffet in het kasteel. “Het geleid bezoek duurt zo’n 2 uur en bedraagt 5 per euro persoon, exclusief ontbijtbuffet. Groepsrondleidingen vanaf 10 personen zijn eveneens mogelijk. Gezien de rondleiding enkele kleinere ruimtes en smalle doorgangen in het kasteel aandoet, beperken we de rondleidingen graag tot een 15-tal personen per gids. Opgelet, je moet langs trappen tijdens het bezoek. Een aangepaste rondleiding voor mindervaliden is mogelijk, vermeld dit zeker bij de aanvraag”, klinkt het.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. HEROPENING KMSKA. Architect Dikkie Scipio: “We waren zo naïef dat we dachten dat het museum niet eens moest sluiten tijdens de renovatie”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  HEROPENING KMSKA. Architect Dikkie Scipio: “We waren zo naïef dat we dachten dat het museum niet eens moest sluiten tijdens de renovatie”

  Na meer dan tien jaar renoveren gaat het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) eind september eíndelijk weer open. Oftewel nu al het scharnierpunt van het decennium voor de Koekenstad als culturele en toeristische hoofdstad van Vlaanderen. Deze week werpt de Nederlandse architecte Dikkie Scipio haar licht op een project waar ze niet al tien, maar al twintig jaar mee bezig is.