Een afvaardiging van de Oekraïense regering en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) brachten een bezoek aan UPC Duffel
Volledig scherm
Een afvaardiging van de Oekraïense regering en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) brachten een bezoek aan UPC Duffel © rv

Afvaardiging van de Oekraïense regering komt kennis opdoen in Duffels Psychiatrisch Centrum: “Willen hun geestelijke gezondheidszorg hervormen”

DuffelEen afvaardiging van de Oekraïense regering en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bracht deze week een bezoek aan Emergo, het samenwerkingsverband voor geestelijke gezondheidszorg in het arrondissement Mechelen-Lier-Boom. De Oekraïense delegatie werd ontvangen in het Universitair Psychiatrisch Centrum Duffel (UPC).

 1. Felix opent café met dansgelegenheid voor tweede en derde leeftijd: “Sfeer van Revue terugbrengen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Felix opent café met dansgele­gen­heid voor tweede en derde leeftijd: “Sfeer van Revue terugbren­gen”

  Mechelen is zaterdag een uitgaansgelegenheid rijker en niet zomaar een. Haçienda Bar op de Korenmarkt wil in het café met dansgelegenheid de wat oudere Mechelaars opnieuw de kans bieden om de benen te strekken, iets wat ze momenteel jammerlijk ontberen. Uitbater Felix Van de Ven (57) wil onder meer de sfeer van de legendarische discotheek Revue terugbrengen.
 2. Muziek-walhalla Keymusic met vestigingen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”
  BENELUX

  Mu­ziek-walhalla Keymusic met vestigin­gen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”

  Eén van de grootste muziekwinkelketens van de Benelux - Keymusic - is voor de tweede keer in drie jaar tijd failliet gedraaid. In 2019 ging het bedrijf een eerste keer op de fles. De Nederlandse overnemer investeerde veel in de zaak - met onder andere een nieuw hoofdkwartier op het Antwerpse Eilandje - maar kon onmogelijk rekening houden met de pandemie die enkele maanden later startte. Vrijdag werd er een zoektocht gestart naar een overnemer van de Belgische vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent en Temse. “Samen goed voor meer dan twee miljoen euro aan instrumenten.”