DUFFEL Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth
Volledig scherm
DUFFEL Woonzorgcentrum Sint-Elisabeth © David Legreve

Aantal besmettingen bij wzc Sint-Elisabeth loopt op tot 115: deuren blijven dicht tot 31 januari

DuffelIn het Duffels woonzorgcentrum is het totaal aantal door Covid-19 besmette bewoners gestegen naar 85. Bij de personeelsleden hebben een 30-tal personen positief getest op het virus. Bezoekers zijn ten vroegste vanaf volgende maand opnieuw welkom. De eerste vaccins worden later toegediend.

 1. “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeelster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt
  PREMIUM
  Mechelen-Lier

  “Voor je het weet, ben je aan padel verslaafd”: Antwerps topspeel­ster ontrafelt het geheim van dé sporthype. Plus: vijf terreinen in uw buurt

  De sporthype van het moment? Padel, natuurlijk! De mix tussen tennis en squash, op een terrein met glazen wanden, is sinds de pandemie zo goed als een nationale sport geworden. Wat maakt padel zo populair? We vroegen het aan Shana Oyen, topspeelster uit Edegem en verantwoordelijk voor de trainersopleidingen in Antwerpen. “Beginners houden best met enkele tips rekening”, zegt ze. Wij lijsten ook enkele terreinen in uw buurt op.
 2. Jochem (23) laat Waarloos kennismaken met fijne vleeswaren: “Allemaal ambachtelijk en ter plaatse bereid”
  Kontich

  Jochem (23) laat Waarloos kennisma­ken met fijne vleeswaren: “Allemaal ambachte­lijk en ter plaatse bereid”

  De inwoners van Waarloos kunnen binnenkort weer ambachtelijke vleeswaren gaan kopen in hun eigen dorp. De 23-jarige Jochem Van Dessel, die er eind vorig jaar al traiteurszaak Jovade opende, gaat nu ook huisbereide charcuterie aan de man brengen. Met een beperkt aanbod en enkel op bestelling, maar met de klemtoon op kwaliteit. “Ik verkoop alleen producten waar ik zelf achter sta.”
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"