Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Niet-dringende aangifte of klacht? Dan moet je voortaan een afspraak maken

Rode/Drogenbos/LinkebeekDe politiezone Rode werkt vanaf 1 april met een afsprakensysteem voor het indienen van niet-dringende aangiftes of klachten op het politiecommissariaat van Sint-Genesius-Rode. De regeling is dus van toepassing op inwoners van Sint-Genesius-Rode, Linkebeek en Drogenbos. Een afspraak kan gemaakt worden via de website van de politiezone.

1 reactie

 • Martine Leemans

  12 maanden geleden
  En de mensen die geen smartphone of computer hebben zoals oude mensen die nog thuis wonen? Die zullen een tamtam moeten gebruiken.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.