De Verlengde Stallestraat in Drogenbos.
Volledig scherm
De Verlengde Stallestraat in Drogenbos. © Google Maps

Man slaat ’s nachts op de vlucht na bizar manoeuvre: “Paniek is geen excuus voor vluchtmisdrijf”

DrogenbosN.H. sloeg op 15 september 2019 ‘s nachts op de vlucht nadat hij een wagen aanreed op de Verlengde Stallestraat in Drogenbos. Hij reed daarbij zelfs door het rode licht. 

 1. 
Sam (22) hoste regio rond met bootje en pompen: “Helpen waar ik kan”
  Beersel/Sint-Pieters-Leeuw
  2

  Sam (22) hoste regio rond met bootje en pompen: “Helpen waar ik kan”

  Eén van de zwaarst getroffen regio’s in Beersel is de wijk achter het kasteeldomein Gravenhof. De straat kwam er blank te staan en verschillende kelders en garages liepen onder water. Bewoners kregen hulp van vrienden en familie. Maar ook de 22-jarige Sam Thibaut uit Sint-Pieters-Leeuw was er te vinden. Hij was op zoek naar ellende om bij te springen. “De emotionele oproep van de man in Pepinster raakte mij zo diep dat ik nu hier iets wil betekenen voor zij die in nood verkeren”, zegt hij.
 2. Landbouwers Beersel vrezen voor toekomst nu vruchtbare grond naar natuurprojecten gaat: “Zonder uitleg hectaren aan perfecte velden kwijt”
  Beersel

  Landbou­wers Beersel vrezen voor toekomst nu vruchtbare grond naar natuurpro­jec­ten gaat: “Zonder uitleg hectaren aan perfecte velden kwijt”

  Landbouwers in Beersel vrezen dat hectaren vruchtbare akkers verdwijnen voor natuurprojecten die het Vlaams Agentschap Natuur en Bos (ANB) wil realiseren. Onder andere in Dworp kocht het agentschap de voorbije maanden al heel wat landbouwgrond op. “We zijn niet tegen de natuur maar vragen wel respect voor onze stiel”, zegt voorzitter Johan Felis van de Bedrijfsgilde in Beersel.