Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Bewoner betrapt inbreker: “Ik zocht enkel slaapplaats”

Een Noord-Afrikaanse man riskeert 12 maanden cel voor een mislukte inbraak in een woning in Drogenbos. De bewoner betrapte hem, waarna hij de benen nam.

0 reacties

 1. Brusselse Regering stelt plannen voor Europese Wijk voor: “Willen er een levendige en gemengde buurt van maken”
  Brussel

  Brusselse Regering stelt plannen voor Europese Wijk voor: “Willen er een levendige en gemengde buurt van maken”

  Donderdag presenteerden Brussels minister president Rudi Vervoort (PS), Brussels minister van Stedenbouw en Erfgoed Pascal Smet (one.brussels-Vooruit) en schepen van Stedenbouw en Openbare Ruimte Ans Persoons (one.brussels-Vooruit) de plannen voor de transformatie van de Europese Wijk. Die wijk zal op termijn een buurt worden die de Europese instellingen, buurtbewoners en duurzaamheid met elkaar verzoent.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.