Tesla Model 3.
Volledig scherm
Tesla Model 3. © Tesla

Zo ver komen deze elektrische auto's in de praktijk

Elektrische auto’s komen in de praktijk minder ver dan de officiële verbruikscijfers aangeven. Het Engelse consumentenplatform WhatCar? vergeleek alle modellen door ze aan een identieke praktijktest bloot te stellen.

74 reacties

 • Willy Brutyn

  3 maanden geleden
  Rij reeds 4 jaar met een teslaX en heb nu 220.000 km op de teller. Doe ongeveer 300 km met laadbeurt de batterij houd zeer goed stand. Moet wel met wat gezond verstand rijden maar zou nooit meer terug komen naar benzine of diesel. Tesla heeft met zijn gigantisch mooi oplaadnet wel een grote voorsprong op alle andere merken. Tesla bouw verder uit want het is de toekomst en de wagen is super veilig.
 • Ludwig Van der Auwera

  11 maanden geleden
  En als de batterij 15 jaar oud is?Wat kost de vervanging van de batterij.Finaal zullen deze auto's op gas rijden als (vooral de groenen in) Vivaldi zijn zin krijgt tenzij er spoedig nieuwe verkiezingen zijn.
 • Ferdinand Nuyts

  11 maanden geleden
  Franciscus Willy Nuyts zeer juist, hoelang duurt het in de winter om op te laden buiten veel mensen hebben geen garage en de kostprijs om op te laden
 • Franciscus Willy Nuyts

  1 jaar geleden
  Test die wagens in de winter bij vriestemperaturen.Dan ktijg je heel andere resultaten.Al de rest is flauwekul.
 • Willy Bogaert

  1 jaar geleden
  Er is geen helemaal vertrouwen in ons beleid ;Zie gepruts van VREG ,groen en poen en in de winter grote kans op geen of heel dure el.