Uniek: beelden van de binnenzijde van een autoband tijdens het rijden.
Volledig scherm
Uniek: beelden van de binnenzijde van een autoband tijdens het rijden. © Warped Perspective

Zo spectaculair ziet de binnenkant van je band eruit tijdens het rijden

Wat is er te zien als je een camera monteert op een velg, die filmt wat er gebeurt met je autoband tijdens het rijden? Die vraag stelden kijkers van YouTube-kanaal Warped Perception

2 reacties

 • Jan Van Gent

  1 jaar geleden
  Mooi gedaan maar waarom je daar een Mercedes AMG voor moet hebben om aan kruipsnelheid te rijden . Dat kon je evengoed met een 2pk bij manier van spreken hadden ze nu nog eens tot 250 kmH gereden om daar te zien wat er gebeurde .
 • Ronald Cardinald

  1 jaar geleden
  De band beweegt maar de velgen niet
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.