In Duitsland zijn ze op een aantal plekken te vinden: mysterieuze borden met cryptische vlakken, waarvan niemand weet wat ze betekenen - ook de Duitsers zelf niet.
Volledig scherm
In Duitsland zijn ze op een aantal plekken te vinden: mysterieuze borden met cryptische vlakken, waarvan niemand weet wat ze betekenen - ook de Duitsers zelf niet. © DPA

Wat betekenen deze onbekende borden langs Duitse snelweg?

Automobilisten die deze zomer door Duitsland rijden, lopen grote kans om ze tegen te komen: vreemde, zwart-wit gekleurde verkeersborden langs de snelweg waarvan niemand lijkt te weten waarvoor ze dienen. Dat ze niet bedoeld zijn voor mensen, maakt het nog mysterieuzer.

12 reacties

 • Bart Timperman

  5 maanden geleden
  Zelfrijdende auto's hebben totaal geen nut, je mag zogezegd mailen, internetkopen en films kijken terwijl je nog altijd de weg in het oog moet houden, dat kan gewoonweg niet. Weer een fantasietje voor mensen met geld teveel.
 • Chris De Soomer

  5 maanden geleden
  Het leuke aan autorijden is er wel af
 • Eduard Maes

  5 maanden geleden
  Net zoals piloten de zaken moeten surveilleren bij het vliegen op autopilot, blijft de bestuurder verantwoordelijk voor zijn zelfrijdende auto. Dus achter het stuur geen andere bezigheden bij het automatisch rijden.
 • Eric Roeloffzen

  5 maanden geleden
  Rijdt al 67 jaar zelf, géén hulp nodig.
 • Mario Adams

  1 jaar geleden
  Zelfrijdende auto's dienen tot niets. Wil je niet rijden, bel dan een taxi of neem de bus!